Woocash Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Dla zainteresowanych mogę przygotować fartuchy z logo WB (+ nick).Materiał to drelich ok 300g/m^2 lub bawełna ok 160g/m^2. Bawełniane były w próbnej serii na ostatnim OZWB, drelichowe testuje Spółdzielnia NEPTUN. Dostępne kolory:czarny,czerwony,+ może brąz (czekam na potwierdzenie) Ostateczna kolorystyka wyjaśni się w przyszłym tygodniu. Przykładowy rozmiar tzw "uniwersalny" poniżej, mogę poprosić o zmianę wymiarów na całą serię. Ceny zależne od ilości, jednak nie powinny przekroczyć 50zł dla drelichu i 35 dla bawełny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Jeśli chodzi o fartuch drelichowy to spisuje się wyśmienicie ... Czy jest możliwość uszycia fartucha z białego materiału drelichowego?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz300 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Piszę się na taki;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roma Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Byłabym zainteresowana szt 2 bawełniane. Edited December 15, 2013 by Roma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biascun Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Drelich x1, czerwony.Jakby kiedyś coś tam doszło do skutku.Wtedy proszę o przypomnienie na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Rwnież jestem zainteresowany wersją drelichową, czerwień i brąz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Dla mnie chętnie wyszczuplający czarny !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusiaczek Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 drelichowe testuje Spółdzielnia NEPTUN. Testuje intensywnie i jest bardzo zadowolona ..... Warto dać kilka złotych więcej bo różnica w jakości i trwałości kolosalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woocash Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 Brąz z drelichu będzie dostępny.Terminy jaki mi podano w szwalni wynoszą ok 3-4 tygodni czyli na styczeń. Do końca roku można powoli zacząć tworzyć listę i jak dobrze pójdzie od połowy stycznia ruszy wysyłka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz300 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Dziękuję pięknie ja już fartuchy mam!!!Bardzo dobra robota,prezentują się przednie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woocash Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 Jeśli są jeszcze chętni proszę o kontakt. Dostępne są fartuchy w kolorze brązowym, czarnym, czerwonym i białym z dwóch materiałów: płótno i drelich. Fartuch drelichowy z haftem+nick to 45 zł, płótno+nick 25 zł.Koszty wysyłki kurierem 13zł a w przypadku Poczty Polskiej w zależności od wagi (list polecony). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golaszm Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Czy oferta jest nadal aktualna? Jeśli tak, to ja chętnie bym się pisał na czerwony fartuch drelichowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli55 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Woocash, nie pamietem czy ja sie zapisalam na fartuchy , czy jest gdzies lista zeby sprawdzic? , bardzo mi sie podoba ten czerwony kolor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woocash Posted April 5, 2014 Author Report Share Posted April 5, 2014 Fartuchy nadal dostępne, nie biorę pod uwagę poprzednich list, bo jest różnica w kolorystyce, rozmiarach i rodzajach materiałów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli55 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 No to ja poprosze ten czerwony, powiedz mi jak go otrzymac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redzed Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Woocash, zapisuję się na czerwony drelichowy. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gungay Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Dopisuję się na płócienny czerwony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz300 Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Z mojej strony to bardzo polecam dobry materiał,bardzo dobre wykonanie;)))http://img.tapatalk.com/d/14/04/06/y6uhe8yz.jpg eli55 żonce mojej sprawiłem czerwony:)) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Moje już w użyciu. Również polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odyn06 Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Jeśli są jeszcze chętni proszę o kontakt. Dostępne są fartuchy w kolorze brązowym, czarnym, czerwonym i białym z dwóch materiałów: płótno i drelich. Fartuch drelichowy z haftem+nick to 45 zł, płótno+nick 25 zł.Koszty wysyłki kurierem 13zł a w przypadku Poczty Polskiej w zależności od wagi (list polecony)Bardzo proszę o jeden czarny drelichowy z haftem.Pozdrawiam ze Szczecinaodyn06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusy Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Bardzo poproszę o czerwony fartuch drelichowy z nickiem.Proszę o infirmację kiedy podać adres.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Kolego Woocash proszę o kontakt w sprawie fartuchów dla spółdzielni "Mazowszanka"Wysłałem Ci swój telefon na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Koperski Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Poproszę jeden, czerwony drelichowy z haftem i nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redzed Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Otrzymałem fartuch parę miesięcy temu, ale taki ładny ze nie chciałem go brudzić. Dzisiaj nareszcie wziąłem go do roboty. http://img.photobucket.com/albums/v310/KMG99/1-Hobby%20Shots/d51a897f-be7c-425e-a16a-d455fb10a6c2_zps3a157a88.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odyn06 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Kolego Woocash proszę o kontakt w sprawie fartuchów dla spółdzielni "Mazowszanka"Wysłałem Ci swój telefon na PW.A ja adres wysłałem, a na fartuch czekam z utesknieniem...PozdrawiamOdyn06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts