przemo73 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 W tym roku postanowiłem na Święta zrobić też trochę wyrobów mięsnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan30 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Widać że udane wyroby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 W tym roku postanowiłem na Święta zrobić też trochę wyrobów mięsnych Wędzonki na dolnych fotach moim zdaniem wzorcowe . Tylko przyklasnąć Gorąco pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg04 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 przemo73 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_ Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Wszystko wygląda rewelacyjnie tylko pozazdrościć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basia285 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Przemo, Twoje wyroby wyglądają super :clap: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickirl78 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Jak malowane Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Nastał w końcu ten długo wyczekiwany moment-degustacja mojego Kumpiaka. Czytając po kilka razy cały temat o Kumpiaku Darino w końcu i ja zdecydowałem się na zrobienie i po roku jest i nawet dobrze smakuje i wygląda Dziękuję Darino za tak wyczerpujący i ze szczegółami przedstawiony temat który zachęcił mnie do wykonania takiego wyrobu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Szacun, to jeszcze fotki w lepszej jakości proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanBoczek Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Przemo czapki z głów ja marzę, żeby zrobić... a Ty po prostu robisz hehe Piękny wyszedł ten kumpiak! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ArkoGdynia Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Kawał nogi!!!!! Na prawdę pełen szacun za to że udało Ci się wytrwać cały rok.... ja bym chyba poległ....i to kilka razy Wspaniała sprawa!! Z Dymnym pozdrowieniem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dietykon Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Brawo! Powiedz tylko co dalej? Zabezpieczasz i wisi kolejny rok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted November 6, 2015 Author Report Share Posted November 6, 2015 Trochę plastrów ukroję, i będzie wisieć, trzeba oszczędnie do niej podchodzić albo zacząć robić nową Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Przemo ładny wyrób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Przemo to już masz czarny pas Świetnie się prezentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNAM Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Piekny, panie, piekny, kawal miecha Przemo to już masz czarny pas A ja glupia myslalam ze go sie inaczej zdobywa Ide noge chyba kupic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 Tak wygląda Kumpiaczek po dwóch latach i ośmiu miesiącach. Swoje już poleżał ,trzeba go skonsumować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciekzbrzegu Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Brawo za wytrwałość w dążeniu do celu. Jednak trzy lata to szmat czasu.Wyrób bardzo ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
averoy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Jestem pod wrazeniem Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciekzbrzegu Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Zapomniałem napisać w poprzednim poście . Podziel się sposobem produkcji , co i jak, jak długo, temperatura wilgotność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Tak wygląda Kumpiaczek po dwóch latach i ośmiu miesiącach To musi być mistrzostwo smaku....Szacun wielki za cierpliwość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Przemo73... można? można!!! :clap: Osiągnięcie jest, wygląd posiada, smakuje pewnie kapitalnie... Determinacja, Wiedza, Cierpliwość i Lusseirosss, jestem pod wrażeniem Szczególnie brak "nadbudowy" wręcz zachwyca, tak po prostu.......Smacznego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo73 Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 Zapomniałem napisać w poprzednim poście . Podziel się sposobem produkcji , co i jak, jak długo, temperatura wilgotność Najlepiej przeczytać ten temat. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/564-kumpiak/page-11?hl=kindziukJeśli będziesz mieć wątpliwości to pytaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redzed Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Piękne wykonanie! Ale także dokładnie w jakich warunkach twój kumpiak dojrzewał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.