Krystek732 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Prosze podpowiedcie czym moge zastąpić krew świeżą. Obecnie mieszkam w Angli i jest problem z zakupem krwi!!! przewertowałem internet i wynika z niego że oczyszczona hemoglobina w proszku jest stosowana w wędkarstwie jako dodatek do zanęty i w wyrobach gastronomicznych stad moje pytanie czy moge zastąpić świeża krew krwią w proszku??? jezeli tak to ile sypac proszku i ile lać wody noj jeszcze czy bardzo bedzie odbiegała smakiem kaszanka z zamiennikiem w proszku od krwi naturalnej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 https://www.google.pl/#q=krew+suszona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Napisz do Miro. Wszystko Ci wytłumaczy i może podeśle towar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP57 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Możesz używać .Rozcieńczenie to 1:14. Tak robi mój małżonek i kaszanka oraz salceson - jak dla nas - ma dobry smak . Edited January 17, 2014 by EAnna ort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.