Krystek732 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Prosze podpowiedcie czym moge zastąpić krew świeżą. Obecnie mieszkam w Angli i jest problem z zakupem krwi!!! przewertowałem internet i wynika z niego że oczyszczona hemoglobina w proszku jest stosowana w wędkarstwie jako dodatek do zanęty i w wyrobach gastronomicznych stad moje pytanie czy moge zastąpić świeża krew krwią w proszku??? jezeli tak to ile sypac proszku i ile lać wody noj jeszcze czy bardzo bedzie odbiegała smakiem kaszanka z zamiennikiem w proszku od krwi naturalnej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 https://www.google.pl/#q=krew+suszona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Napisz do Miro. Wszystko Ci wytłumaczy i może podeśle towar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP57 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Możesz używać .Rozcieńczenie to 1:14. Tak robi mój małżonek i kaszanka oraz salceson - jak dla nas - ma dobry smak . Edited January 17, 2014 by EAnna ort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts