Jump to content

Materiały pomocnicze SDM - kursy serowarstwa i maselnictwa


Maxell

Recommended Posts

Dzięki Koledze Lesniakowi otrzymałem sporo materiałów dla naszych forumowych serowarów i wytwórców masła. Było tego dużo, w związku z czym poprosiłem o pomoc naszą Gł. Specjalistkę od produkcji masła i serów, Koleżankę EAnnę. Materiały zostały uporządkowane i wyselekcjonowane.

Te, które dzisiaj Państwu proponuję, na pewno przydadzą się w pogłębianiu wiedzy oraz posłużą jako pomocniczy  materiał szkoleniowy dla byłych i przyszłych absolwentów naszych kursów serowarstwa i maselnictwa.

Zapraszam do pobierania:


http://rapidshare.com/share/F0D5CB72466F19741162445A9EDDB2FD

Edited by Maxell
Link to comment
Share on other sites

niestety potrzebne hasło . A maxel ma chyba pełną skrzynkę :D

Wystąpiły następujące błędy

Użytkownik Maxell nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

Edited by Zico
Link to comment
Share on other sites

I na tym nie koniec w przygotowaniu do skanowania są:

 

 

Mleko i przetwory mleczarskie - wyciagi z norm - 1968 r.

Przerób mleka odtłuszczonego, maślanki i serwatki - K.Adamiak, S. Szumski - 1955 r.

Sery - Z.Żeromski - 1979 r.

Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 1 - E. Pijanowski - 1971 r

Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 2 - E. Pijanowski - 1974 r

Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów - Praca zbiorowa - 1982 r

Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 3 - E. Pijanowski , J.Gaweł - 1985 r

Chemia i higiena mleka - E. Pijanowski - 1948 r

 

Oraz kilka pozycji broszurowych. Własnie finalizuje kupno mało używanego skanera za zawrotną kwotę 50 zł  :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

do jego otwarcia potrzebny jest ,,klucz,, ??

Plik jest spakowany. Naciśnij prawym klawiszem myszki i kliknij "rozpakuj"

 

Dziękuję Anno zapodpowiedż,prróbowałem różnych sposobów wejścia,żaden wytrych nie pasował,lecz prawda jest taka jak napsał Zicco,pozdrawiam serdecznie

Edited by EAnna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...