Maxell Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 (edited) Dzięki Koledze Lesniakowi otrzymałem sporo materiałów dla naszych forumowych serowarów i wytwórców masła. Było tego dużo, w związku z czym poprosiłem o pomoc naszą Gł. Specjalistkę od produkcji masła i serów, Koleżankę EAnnę. Materiały zostały uporządkowane i wyselekcjonowane.Te, które dzisiaj Państwu proponuję, na pewno przydadzą się w pogłębianiu wiedzy oraz posłużą jako pomocniczy materiał szkoleniowy dla byłych i przyszłych absolwentów naszych kursów serowarstwa i maselnictwa.Zapraszam do pobierania:http://rapidshare.com/share/F0D5CB72466F19741162445A9EDDB2FD Edited January 25, 2014 by Maxell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 ErrorERROR: Share invalid. (735d42ea) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksiak Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ja pobrałem bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Z tego ostatniego linka nie powinno być błędu. Sprawdzałem.Dla przypomnienia, opracowanie Koleżanki EAnny pt.: "Sery - materiał szkoleniowy dla SDM": http://rapidshare.com/share/F2A8C1A08B959A41523F3D860C2E120A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 teraz działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riccardo47 Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 u mnie po sciągnięciu pliku okazuje się,że do jego otwarcia potrzebny jest ,,klucz,, ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 do jego otwarcia potrzebny jest ,,klucz,, ?? Plik jest spakowany. Naciśnij prawym klawiszem myszki i kliknij "rozpakuj" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 (edited) niestety potrzebne hasło . A maxel ma chyba pełną skrzynkę Wystąpiły następujące błędyUżytkownik Maxell nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomościWiadomość nie została wysłana Edited January 25, 2014 by Zico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesniak Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 I na tym nie koniec w przygotowaniu do skanowania są: Mleko i przetwory mleczarskie - wyciagi z norm - 1968 r. Przerób mleka odtłuszczonego, maślanki i serwatki - K.Adamiak, S. Szumski - 1955 r. Sery - Z.Żeromski - 1979 r. Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 1 - E. Pijanowski - 1971 r Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 2 - E. Pijanowski - 1974 r Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów - Praca zbiorowa - 1982 r Zarys chemi i technologi mleczarstwa - cz 3 - E. Pijanowski , J.Gaweł - 1985 r Chemia i higiena mleka - E. Pijanowski - 1948 r Oraz kilka pozycji broszurowych. Własnie finalizuje kupno mało używanego skanera za zawrotną kwotę 50 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Usunąłem już część starych wiadomości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riccardo47 Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 (edited) do jego otwarcia potrzebny jest ,,klucz,, ??Plik jest spakowany. Naciśnij prawym klawiszem myszki i kliknij "rozpakuj" Dziękuję Anno zapodpowiedż,prróbowałem różnych sposobów wejścia,żaden wytrych nie pasował,lecz prawda jest taka jak napsał Zicco,pozdrawiam serdecznie Edited January 26, 2014 by EAnna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 napisz do maxella dostaniesz hasło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gariwaldi Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Pierwszy link otwiera się bez hasła, natomiast do drugiego linku hasło jest potrzebne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 nic z tego nie rozumiem - pierwszy link wczoraj mi wywalał błąd, a dziś poszedł bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek61 Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 U mnie żąda hasła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 To chyba jasne, że przynajmniej jeden jest chroniony hasłem. Inaczej to wszystko byłoby zbyt proste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts