Jump to content

[Ciekawe] Porównanie jakości kiełbas drobno rozdrobnionych peklowanych tradycyjnie...


Maxell

Recommended Posts

Dzisiaj mam dla Państwa bardzo ciekawy artykuł zatytułowany: "PORÓWNANIE JAKOŚCI KIEŁBAS DROBNO ROZDROBNIONYCH PEKLOWANYCH TRADYCYJNIE Z WYKORZYSTANIEM PREPARATU WARZYWNEGO JAKO ŹRÓDŁA AZOTANÓW V"

 

Porównanie jakosci kiełbas drobno rozdrobnionych peklowanych tradycyjnie i z wykorzystaniem preparatu warzywnego jako zródła azotynów V.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...