Maxell Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Dzisiaj mam dla Państwa bardzo ciekawy artykuł zatytułowany: "PORÓWNANIE JAKOŚCI KIEŁBAS DROBNO ROZDROBNIONYCH PEKLOWANYCH TRADYCYJNIE Z WYKORZYSTANIEM PREPARATU WARZYWNEGO JAKO ŹRÓDŁA AZOTANÓW V" Porównanie jakosci kiełbas drobno rozdrobnionych peklowanych tradycyjnie i z wykorzystaniem preparatu warzywnego jako zródła azotynów V.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemat Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Wielka szkoda, że nie dokonali określenia terminu przydatność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Wielka szkoda, że nie dokonali określenia terminu przydatność Będzie temat do następnej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemat Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 ciekawi mnie jaka była trwałość produktu przy dodatku preparatu warzywnego, a jaka przy kulturach starterowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.