Jump to content

Jakość mięsa wieprzowego


zemat

Recommended Posts

Witam 

 

Siedzę i przeglądam roczniki naukowe i chciałbym podzielić się z Wami informacjami dot. jakości mięsa.

 

Temat pracy: CHARAKTERYSTYKA JAKOŚCI TECHNOLOGICZNEJ, SENSORYCZNEJ I TRWAŁOŚCI MIĘSA WIEPRZOWEGO O ZRÓŻNICOWANEJ KOŃCOWEJ WARTOŚCI pH 

 
Autor: KATARZYNA KAJAK, WIESŁAW PRZYBYLSKI, DANUTA JAWORSKA, ELŻBIETA ROSIAK

Jakość technologiczna.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...