cyganero Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Witam wszystkich czy ma ktoś może do sprzedania urzadzenie do nakładania jelit na nadziewarkę. Chodzi o ten z patentu kolegi DZIADKA. Niestety MIRO juz nie sprzedaje ! chodzi o taki : https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8143-pilot-do-jelit-baranich-i-wieprzowych-by-miro/?hl=pilot Chętnie go kupie jesli ktos ma takowy na zbyciu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zico Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 zapytaj miro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boob96 Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Zrobiłem sobie takie urządzenie z blaszek od piór z wycieraczek, długość 25 cm. Polutowałem i pilot spisuje się bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Pomysłowo, aczkolwiek wycieraczki samochodowe nie do końca chyba są przystosowane do kontaktu z żywnoscią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Witam wszystkich czy ma ktoś może do sprzedania urzadzenie do nakładania jelit na nadziewarkę Znalazłem jeszcze sztukę.Reszta na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boob96 Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Te blaszki są z nierdzewki, przed użyciem daję do zmywarki i nie ma problemu. Zapewne nie są przystosowane do kontaktu z żywnością, ale czas nakładania jelit jest tak krótki że na pewno nie ma to wpływu na skutki uboczne.Mam jeszcze zrobiony ze szprych rowerowych, ważne że są skuteczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyganero Posted February 12, 2014 Author Report Share Posted February 12, 2014 Ok Miro znalazł jeszcze jedna sztuke wiec zamykam temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts