dyzio Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Brak słów podziwu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP-CAR Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Teraz będą Justynę na rękach nosić .A wcześniej wypowiedzi szambo. Bravo Bravo JUSTYNA JEST WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 ...Brak słów podziwu...Najpierw studia magisterskie, a teraz doktorat!!! http://szkola.wp.pl/kat,121276,title,Justyna-Kowalczyk-doktorantka,wid,13935255,wiadomosc.html?ticaid=112325 "....Najpierw studia magisterskie, a teraz doktorat. Ambicje Justyny Kowalczyk nie ograniczają się tylko do zmagań sportowych – nasza mistrzyni olimpijska właśnie otworzyła przewód doktorski. Justyna Kowalczyk dała się przez lata poznać jako osoba uparta i wytrwała. To dzięki tym cechom osiągnęła tak wiele w narciarskim świecie. W swojej kolekcji ma m.in. tytuły mistrzyni świata, medale olimpijskie i trzykrotne zwycięstwo w klasyfikacji generalnej Pucharu Świata. To jednak nie zaspokaja jej ambicji. Do tych wyśmienitych osiągnięć sportowych Justyna dokłada bowiem także sukcesy naukowe. W 2009 roku najlepsza polska biegaczka narciarska obroniła pracę magisterską na Akademii Wychowania Fizycznego w Katowicach. Dyplom został obroniony z wyróżnieniem i może właśnie to skłoniło Justynę do kontynuowania nauki. Zdecydowała się ona bowiem na podjęcie studiów doktoranckich, tym razem jednak na uczelni w Krakowie... " Wiem, że to obrazi wielu, ale złoto trafiło celnie! Zupełnie inna klasa od "....... ........". .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maad Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 a Astmatyczny Marjan chyba zapomniał zabrać inhalatora, bo tylko 5 miejsce i 33 sekundy straty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUCH Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Mocna , uparta i WIELKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg04 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Pani Justyna jest Złota. Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 (edited) WIELKIE BRAWA DLA JUSTYNY :clap: JUSTYNA JEST WIELKA, pokazała wszystkim malkontentom jak może pobiec ze złamaną nogą. a Astmatyczny Marjan chyba zapomniał zabrać inhalatora, bo tylko 5 miejsce i 33 sekundy straty Dokładnie deklasacja, a się odgrażała że zdobędzie 6 złotych medali Edited February 13, 2014 by bazylwidzew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todek Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Brawo, brawo, brawo. :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Powiem wam, że najbardziej mnie cieszy taki pstryczek pośredni w nochal tego bufona Tajnera. To jest prezes PZN ? - nie to jest jakieś nieporozumienie. On powinien bronić, podtrzymywać na duchu swoich zawodników, a nie publicznie przed kamerami srać im na łeb. Dojechał na stołek na popularności Małysza i wozi się jak wielki fachowiec od wszystkiego. Jaki elokwentny, jak się wypowiada. Niech lepiej poszuka co o nim piszą w necie w kontekście tej jego młodej dupy. Nie przypadkowo obciął premie za medale o połowę. Zabawa w dupeczki kosztuje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 ...Niech lepiej poszuka co o nim piszą w necie w kontekście tej jego młodej dupy.Nie przypadkowo obciął premie za medale o połowę. Zabawa w dupeczki kosztuje....Eeeee...... Bracie Kokos, po prostu ofiarą "Miłosci" jest! Prawdziwy facet jest BEZBRONNY! To wszystko, to wina tych wyrachowanych "samic". . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roma Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Justyna po prostu ma jaja w odróżnieniu od niektórych facetów O działaczach typu Pan Tajnera nie będę się wypowiadać bo musiałabym użyć słów bardzo nieparlamentarnych .Mam tylko nadzieję,że się nie zbłaźni i nie będzie teraz udzielał wywiadów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalar50 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 czy można wyobrazić sobie większy sukces? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwie Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Ciekawe kiedy jedynie słuszne media podadzą przyczyny kontuzji Justyny K. U mnie na wsi proboszcz mówił, że .... ale ja mu nie wierze ... co nie zmienia faktu, że daje rade dziewczyna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 Ciekawe kiedy jedynie słuszne media podadzą przyczyny kontuzji Justyny K. U mnie na wsi proboszcz mówił, że .... ale ja mu nie wierze ... co nie zmienia faktu, że daje rade dziewczyna. Bwie, powaliłeś mnie tym wpisem na kolana. Oczywiście pozytywnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts