Muski Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 (edited) Zaszczytem jest rekomendacja pozycji przez WB- Świadczy o jej merytorycznej wartości dla każdego.W tym temacie podaje dane dostepowe.Email:friday@buziaczek.plMuski100@gmail.com Uzytkownicy Forum PW: Bagno lub Muskirówniez w tym temacie ( po załatwieniu sprawy posty z tego tematu zostana usuniete). Dane do przelewu : Piątek ReginaNr konta 12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 W miejscu opisu : książka + nick z forum lub dane do identyfikacji zamawiającego ( wpłacającego)Cena 80 zł+ koszty przesyłki.Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej. Przesyłka : Poczta Polska List polecony ekonomiczny- 15,60 zł List polecony priorytetowy – 18,30 zł Paczka ekonomiczna 16 zł Paczka priorytetowa 20 zł Proszę o podanie danych adresowych do wysyłki np. w tytule przelewu. Przesyłka Inpost Z paczkomatu do paczkomatu 14,69 Z paczkomatu do domu lub firmy 15,79 Proszę o podanie danych adresowych : nazwisko i imię, numer paczkomatu lub adres, adres e-mail oraz nr telefonu. Przesyłki i wpłaty zagraniczne należy uzgodnić z autorami. Mile widziane wpłaty na utrzymanie strony.Podaje adres :Łazy 706-212 KrasnosielcJest to tez adres NASZEJ szkoły WB – i legendarnych już kursów wyrobów wedliniarskich i nie tylko ( świetne hybrydy wedliny-sery)I świetnej agroturystyki . kilka stron z Atlasu: Edited December 5, 2022 by EAnna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted September 12, 2020 Author Report Share Posted September 12, 2020 Rozbiór elementów...klasyfikacja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted September 12, 2020 Author Report Share Posted September 12, 2020 I co dalej? i jest dostępna???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted September 25, 2020 Report Share Posted September 25, 2020 (edited) Tą drogą, w imieniu Jacka Wosia - forowego nestora wędzarnictwa o nicku Ligawa - przekazuję podziękowania za piękny egzemplarz książki z dedykacją autorów.Książka została wysłana w czerwcu, zaś do Jacka - mieszkającego w Canadzie - dotarła dopiero w tym tygodniu.Ligawa bardzo wysoko ocenia zarówno treść merytoryczną jak i wysoką jakość wydania.Postanowił przekazać ją w spadku swojemu ukochanemu wnukowi, który niewątpliwie dobrze jej treść spożytkuje.Książkę określił jako niezwykle cenną pozycję w swojej bibliotece.Przekazuję również pozdrowienia dla całej Wędzarniczej Braci. Edited September 25, 2020 by EAnna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted September 27, 2020 Author Report Share Posted September 27, 2020 Aniu - dziękujemy -to Bardzo dobra recenzja Atlasu i taki miał być - pomocą , przypomnieniem , nauką , dla tych co chcą sie nauczyć i dla tych zaawansowanych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El komendante Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 Żeby lepiej przyswoić zawarta w książce wiedzę,mam dwa jej egzemplarze.Z autografem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGS Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Czy można prosić o spis treści tej książki? Chcialbym się dowiedzieć jakie tematy dokładnie porusza. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted October 25, 2020 Report Share Posted October 25, 2020 Proszę https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16892-bestseller-pierwsza-ksi%C4%85%C5%BCka-wydana-przez-naszych-koleg%C3%B3w/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Ja także zachęcam wszystkich (którzy jeszcze jej nie posiadają), do zakupu tej wspanialej książki. Na pewno każdy domowy technolog mięsa, będzie z niej zadowolony, a zawarte w niej, unikatowe ilustracje i opisy, pozwolą na poprawę jakości i tak już wspaniałych, domowych wyrobów.Nasze hasło WB - Wędliny domowe, zawsze smaczne i zdrowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 Wszyscy, którzy zdecydują się na zakup książki do 29.12.2020r. mogą to zrobić za 70 zł + koszty przesyłki.Zachęcamy do zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilq1x Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 Witam, gdzie zaznaczyć i czy istnieje możliwość otrzymania autografów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 Najlepiej napisz do Kolegów Bagno lub Muski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted December 15, 2020 Author Report Share Posted December 15, 2020 gdzie zaznaczyć i czy istnieje możliwość otrzymania autografów? Napisz do mnie lub Bagno na PW dla kogo życzysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted January 22, 2021 Author Report Share Posted January 22, 2021 Myślą przewodnią powstania ATLASU - była pomoc merytoryczna wszystkim ,zarówno profesjonalistom jak i amatorom stąd krok po kroku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted March 4, 2021 Author Report Share Posted March 4, 2021 Przypominam o dostępności , Dla SiBów WB i ich przyjaciół czy znajomych , da sie załatwić autografy autorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted March 7, 2021 Report Share Posted March 7, 2021 Pozycja naprawdę godna polecenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReniaS Posted March 21, 2021 Report Share Posted March 21, 2021 Jest świetnie wyważonym połączeniem wiedzy teoretycznej i praktycznej Niezwykle przydatna lektura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted March 21, 2021 Report Share Posted March 21, 2021 (edited) Niezwykle przydatna lektura Pomijając sam rozbiór, gdzie jest to lektura obowiązkowa, to spotkałem się z ciekawymi sytuacjami. Mianowicie będąc u znajomych na imprezie plenerowej, były serwowane przepyszne wyroby mięsne. Jedząc pyszne danie zadałem pytanie z jakiego kawałka mięsa zostało wykonane. Odpowiedź brzmiała z szynki, więc dopytuję konkretnie z którego mięśnia, odpowiedź brzmiała z tego płaskiego Dalej już nie pytałem najlepsze w tym wszystkim jest to, że kolega jest zawodowym kucharzem w znanym hotelu, pozostawiam to bez komentarza ale wiem, że jak nadejdzie okazja imieniny lub inna to dostanie w prezencie książkę . Każda osoba, która lubi gotować powinna tą lekturę posiadać. Mam cichą nadzieję, że Autorzy kiedyś pokuszą się o napisanie 2 części poświęconej rozbiorowi półtuszy wołowej, było by to dobre uzupełnienie biorąc pod uwagę, że mięsa wołowe coraz częściej trafiają na nasze stoły. Edited March 21, 2021 by Grzewlod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagno Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 Zapraszam chętnych do zakupu książki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted August 8, 2021 Author Report Share Posted August 8, 2021 A dla chętnych do nabycia na Zlocie , autografy na żywo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 No tak napewno piękna pomiątka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReniaS Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 (edited) I bardzo przydatny Edited November 27, 2021 by ReniaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debrzyna Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 Czy wystarczyć zrobić przelew na konto podane na poprzedniej stronie i podać adres do wysyłki w tytule przelewu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 Tak i album dotrze do Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted May 21, 2023 Report Share Posted May 21, 2023 ATLAS Jak ktoś myśli poważnie o zajęciu się wędliniarstwem to jest to niezbędne ABC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.