Maxell Posted January 20, 2023 Report Share Posted January 20, 2023 Formularz zgłoszenia w formie pdf: Formularz zgłoszenia na szkolenia Smoker.pdf Serdecznie Państwa zapraszamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 Jaki jest koszt szkolenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReniaS Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 (edited) Waldku pod każdym terminem napisane:Finansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego,więc samo szkolenie chyba bezpłatnie. Edited January 22, 2023 by ReniaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 więc samo szkolenie chyba bezpłatnie Tak czytałem ,ale czy całość ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 Dzień dobry Dziękujemy za kontakt. Cykl szkoleń z zakresu grillowania, barbecue oraz wędzenia tradycyjnego pt: "Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD" jest realizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.To kontynuacja Naszych działań dotycząca promocji polskiego mięsa wołowego. Zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych w zrównoważonej diecie, a także zwiększenie wiedzy w zakresie działalności MOL i RHD. Odpowiadając na pytanie: szkolenie jest bezpłatne.Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie się - w załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy oraz terminarz.Decyduje kolejność zgłoszeń.Termin I - we Władysławowie ( 20-21-22 stycznia ) jest już zamknięty. Oprócz cyklu szkoleniowego - prowadzimy również walidację i certyfikację w zakresie nowej kwalifikacji rynkowej : "Przygotowanie potraw grill i barbecue".Można nabyć bądź podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać tytuł "Kucharz Grill i BBQ". Tutaj - ze względu na państwowy charakter walidacji = opłata wynosi 700,00 zł netto.( Warto skorzystać ponieważ cena regularna prowadzonej przez Nas walidacji to 2 400,00 zł netto ). Nabycie kwalifikacji „Przygotowanie potraw grill i barbecue" znacząco zwiększy szanse na wysoką jakość obsługi w polskich restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych, a jednocześnie efektywne funkcjonowanie tych przedsiębiorstw i rozwój firmy. Profesjonaliści gwarantują bowiem oczekiwany przez gości poziom usług, rozwój firmy i realizację oczekiwań finansowych inwestora. Zawód „Kucharz Grill i Barbecue" zwiększy także przejrzystość kompetencji pracowników kuchni restauracyjnej i klarowne określenie ich umiejętności. Ułatwiony zostanie proces rekrutacji zarówno dla pracodawcy ( będzie mógł w sposób jasny i klarowny ocenić potrzeby w swoim lokalu ), a także dla osoby posiadającej kwalifikacje ( będzie mogła wykazać swoją specjalizację – posiadanie odrębnej umiejętności nie uwzględnionej w innych kwalifikacjach ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen B Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 Jaki jest koszt szkolenia ? Dzień dobry Dziękujemy za kontakt. Cykl szkoleń z zakresu grillowania, barbecue oraz wędzenia tradycyjnego pt: "Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD" jest realizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.To kontynuacja Naszych działań dotycząca promocji polskiego mięsa wołowego. Zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych w zrównoważonej diecie, a także zwiększenie wiedzy w zakresie działalności MOL i RHD. Odpowiadając na pytanie: szkolenie jest bezpłatne.Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie się - w załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy oraz terminarz.Decyduje kolejność zgłoszeń.Termin I - we Władysławowie ( 20-21-22 stycznia ) jest już zamknięty. Oprócz cyklu szkoleniowego - prowadzimy również walidację i certyfikację w zakresie nowej kwalifikacji rynkowej : "Przygotowanie potraw grill i barbecue".Można nabyć bądź podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać tytuł "Kucharz Grill i BBQ". Tutaj - ze względu na państwowy charakter walidacji = opłata wynosi 700,00 zł netto.( Warto skorzystać ponieważ cena regularna prowadzonej przez Nas walidacji to 2 400,00 zł netto ). Nabycie kwalifikacji „Przygotowanie potraw grill i barbecue" znacząco zwiększy szanse na wysoką jakość obsługi w polskich restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych, a jednocześnie efektywne funkcjonowanie tych przedsiębiorstw i rozwój firmy. Profesjonaliści gwarantują bowiem oczekiwany przez gości poziom usług, rozwój firmy i realizację oczekiwań finansowych inwestora. Zawód „Kucharz Grill i Barbecue" zwiększy także przejrzystość kompetencji pracowników kuchni restauracyjnej i klarowne określenie ich umiejętności. Ułatwiony zostanie proces rekrutacji zarówno dla pracodawcy ( będzie mógł w sposób jasny i klarowny ocenić potrzeby w swoim lokalu ), a także dla osoby posiadającej kwalifikacje ( będzie mogła wykazać swoją specjalizację – posiadanie odrębnej umiejętności nie uwzględnionej w innych kwalifikacjach ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 23, 2023 Author Report Share Posted January 23, 2023 Dla wyjaśnienia, nicka @Queen B używa przedstawicielka organizatora szkoleń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted January 23, 2023 Report Share Posted January 23, 2023 A dlaczego Pani Queen B przepisuje teksty KarKan-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted January 23, 2023 Author Report Share Posted January 23, 2023 To KarKan zamieścił korespondencję z tą Panią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dom83 Posted April 14, 2023 Report Share Posted April 14, 2023 Hej czy,są jeszcze miejsca na szkolenie za te 10 dni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted April 14, 2023 Author Report Share Posted April 14, 2023 Musisz skontaktować się z organizatorem. W powyższych postach jest kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dom83 Posted April 14, 2023 Report Share Posted April 14, 2023 Dziekuje juz wyslalem maila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romk Posted April 26, 2023 Report Share Posted April 26, 2023 Byłem (24-26 kwietnia, Sztynort) i jestem Pan Bardzo Zadowolony. Miło, sympatycznie, sprawnie, merytorycznie i smacznie. Wołowa, choć nie wyłącznie wołowa, rozpusta. Dziękuję współuczestnikom, organizatorom i wykładowcom.romk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarKan Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Byłem ukończyłem polecam https://www.facebook.com/akademiasmoker/posts/pfbid0EAKPH4iYnA9dKqDZnw8pm5bgHAvfSvSyh52PGGaWh5eucVJq19rxBB7eUpWjToiUl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.