Jump to content

Szkolenia i warsztaty WOŁOWINA


Recommended Posts

Dzień dobry

 

Dziękujemy za kontakt.

 

Cykl szkoleń z zakresu grillowania, barbecue oraz wędzenia tradycyjnego pt: "Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD" jest realizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

To kontynuacja Naszych działań dotycząca promocji polskiego mięsa wołowego. Zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych w zrównoważonej diecie, a także zwiększenie wiedzy w zakresie działalności MOL i RHD.

 

Odpowiadając na pytanie: szkolenie jest bezpłatne.

Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie się - w załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy oraz terminarz.

Decyduje kolejność zgłoszeń.

Termin I -  we Władysławowie ( 20-21-22 stycznia ) jest już zamknięty.

 

Oprócz cyklu szkoleniowego - prowadzimy również walidację i certyfikację w zakresie nowej kwalifikacji rynkowej : "Przygotowanie potraw grill i barbecue".

Można nabyć bądź podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać tytuł "Kucharz Grill i BBQ".  Tutaj - ze względu na państwowy charakter walidacji = opłata wynosi 700,00 zł netto.

( Warto skorzystać ponieważ cena regularna prowadzonej przez Nas walidacji to 2 400,00 zł netto ).

 

Nabycie kwalifikacji „Przygotowanie potraw grill i barbecue" znacząco zwiększy szanse na wysoką jakość obsługi w polskich restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych, a jednocześnie efektywne funkcjonowanie tych przedsiębiorstw i rozwój firmy. Profesjonaliści gwarantują bowiem oczekiwany przez gości poziom usług, rozwój firmy i realizację oczekiwań finansowych inwestora. Zawód „Kucharz Grill i Barbecue" zwiększy także przejrzystość kompetencji pracowników kuchni restauracyjnej i klarowne określenie ich umiejętności. Ułatwiony zostanie proces rekrutacji zarówno dla pracodawcy ( będzie mógł w sposób jasny i klarowny ocenić potrzeby w swoim lokalu ), a także dla osoby posiadającej kwalifikacje ( będzie mogła wykazać swoją specjalizację – posiadanie odrębnej umiejętności nie uwzględnionej w innych kwalifikacjach ).
Link to comment
Share on other sites

Jaki jest koszt szkolenia ?

 

Dzień dobry
 
Dziękujemy za kontakt.
 
Cykl szkoleń z zakresu grillowania, barbecue oraz wędzenia tradycyjnego pt: "Szkolenie domowych wędzarzy i masarzy dla działalności MOL i RHD" jest realizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
To kontynuacja Naszych działań dotycząca promocji polskiego mięsa wołowego. Zwiększenie wiedzy zarówno konsumentów, jak i producentów na temat walorów odżywczych i prozdrowotnych w zrównoważonej diecie, a także zwiększenie wiedzy w zakresie działalności MOL i RHD.
 
Odpowiadając na pytanie: szkolenie jest bezpłatne.
Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie się - w załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy oraz terminarz.
Decyduje kolejność zgłoszeń.
Termin I -  we Władysławowie ( 20-21-22 stycznia ) jest już zamknięty.
 
Oprócz cyklu szkoleniowego - prowadzimy również walidację i certyfikację w zakresie nowej kwalifikacji rynkowej : "Przygotowanie potraw grill i barbecue".
Można nabyć bądź podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać tytuł "Kucharz Grill i BBQ".  Tutaj - ze względu na państwowy charakter walidacji = opłata wynosi 700,00 zł netto.
( Warto skorzystać ponieważ cena regularna prowadzonej przez Nas walidacji to 2 400,00 zł netto ).
 
Nabycie kwalifikacji „Przygotowanie potraw grill i barbecue" znacząco zwiększy szanse na wysoką jakość obsługi w polskich restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych, a jednocześnie efektywne funkcjonowanie tych przedsiębiorstw i rozwój firmy. Profesjonaliści gwarantują bowiem oczekiwany przez gości poziom usług, rozwój firmy i realizację oczekiwań finansowych inwestora. Zawód „Kucharz Grill i Barbecue" zwiększy także przejrzystość kompetencji pracowników kuchni restauracyjnej i klarowne określenie ich umiejętności. Ułatwiony zostanie proces rekrutacji zarówno dla pracodawcy ( będzie mógł w sposób jasny i klarowny ocenić potrzeby w swoim lokalu ), a także dla osoby posiadającej kwalifikacje ( będzie mogła wykazać swoją specjalizację – posiadanie odrębnej umiejętności nie uwzględnionej w innych kwalifikacjach ).
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Byłem (24-26 kwietnia, Sztynort) i jestem Pan Bardzo Zadowolony. Miło, sympatycznie, sprawnie, merytorycznie i smacznie. Wołowa, choć nie wyłącznie wołowa, rozpusta. Dziękuję współuczestnikom, organizatorom i wykładowcom.

romk

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...