Jump to content

Dla początkujących

Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin.

837 topics in this forum

    • 3.2k replies
    • 190.2k views
    • 1.8k replies
    • 277.7k views
    • 172 replies
    • 91k views
    • 545 replies
    • 33k views
  1. POGOTOWIE ZADYMIARSKIE 1 2 3 4 5

    • 117 replies
    • 91.5k views
    • 24 replies
    • 7.1k views
    • 19 replies
    • 5.1k views
  2. Sprawa soli - ważne 1 2

    • 32 replies
    • 3.7k views
    • 280 replies
    • 58.9k views
    • 4 replies
    • 2.5k views
    • 146 replies
    • 14.2k views
  3. Ociekanie 1 2 3 4 5

    • 119 replies
    • 25.3k views
  4. Osadzanie 1 2

    • 27 replies
    • 5.7k views
    • 4 replies
    • 1.6k views
    • 6 replies
    • 3.4k views
    • 2 replies
    • 268 views
    • 5 replies
    • 326 views
  5. Rura do wędzarni

    • 13 replies
    • 541 views
  6. Koszykowy schab :) 1 2 3

    • 57 replies
    • 12.6k views
    • 37 replies
    • 741 views
    • 6 replies
    • 233 views
    • 17 replies
    • 494 views
    • 14 replies
    • 423 views
    • 0 replies
    • 102 views
    • 1 reply
    • 171 views
×
×
  • Create New...